Zo haal je het beste uit je fotosessie

PAUSE
Ontsnap even aan de dagelijkse drukte. Pauzeer om jullie mooie momenten in te blikken. Laat de wereld maar verder draaien terwijl jullie gewoon genieten van elkaar. Of dat nu met je kroost is of als koppel. Relax!

PLAY 
Focus op fun. Op zotte zorgeloze momenten. Op hilariteit en knuffels. Op connectie. Amuseren staat voorop.

Vergeet gemaakte grimassen, verstijfde poses, tandpastasmiles, peuterpuberbuien,… Vergeet dat je wordt gefotografeerd. Onthoud dat je gewoon plezier mag maken.

Have fun!

REWIND
Dubbele fun! Hoe wil jij van je foto’s blikvangers maken om te blijven nagenieten? Een instant ‘wauw’- gevoel dankzij een vergrote foto in de woonkamer? Dolle pret met een uniek fotospel? Een album om bij weg te dromen? Of misschien wil je er wel iemand mee verrassen?

Enjoy!

Maak zoveel plezier dat je de camera vergeet.

Je fotosessie boeken of meer info?
Let me know!