First look: 3x anders!

 

 

De eerste keer dat jullie elkaar zien op jullie grote dag is een heel bijzonder moment. Nieuwsgierig, in spanning, enthousiast tel je naar het moment af waarop jullie dag écht begint. De traditie waarin de bruidegom nerveus aan de voordeur aanbelt of onwennig onderaan de trap staat te wachten, krijgt vaak een meer persoonlijke en originele twist. 

BIJZONDERE PLEK

De plaats waar jullie verhaal begon? Een park, een vliegveld, jullie favoriete café, jullie bouw, …? Jullie first look laten doorgaan op een plaats die voor jullie extra betekenis heeft, geeft meteen ook extra betekenis aan dat eerste moment.

EXTRA TOUCH

Mééstal laat ik de bruidegom met zijn rug naar de bruid staan terwijl ze komt aangewandeld. Zo zien jullie elkaar pas écht voor het eerst als jullie dicht bij elkaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de expressie van jullie allebei het best kan gefotografeerd worden. Soms maken koppels het extra spannend door bijvoorbeeld de bruidegom te blinddoeken.

OMRINGD DOOR GETUIGEN, FAMILIE, VRIENDEN, JULLIE KROOST

Sommige koppels kiezen om er een momentje voor zichzelf van te maken. Anderen betrekken familie, vrienden, getuigen erbij. Het geeft vaak leuke reacties als je nadien op de achtergrond kan zien hoe zij reageerden. Dat is iets wat op dat moment aan jullie voorbij gaat. 

Ga de traditie voorbij. Kiezen jullie voor een plaats die bijzonder is voor jullie? Omringd door familie en vrienden? Of liever een momentje voor jullie twee?

Je fotosessie boeken of meer info?
Let me know!