Jouw feestbeest 

IN DE spotlight

Blijf genieten van dé mijlpaal van 2023 dankzij een relaxte shoot voor je communie -of lentefeest.

Maak je geen zorgen over mooie foto’s en verrassende cadeaus voor dé grote waar je zoon/dochter nu al naar uitkijkt.

Schattig of stoer, rustig of uitbundig, deugniet of fotomodel, … verwacht je aan een ongedwongen shoot waar niks moet en alles mag. Waar plezier key is. Voor foto’s zoals je kind écht is.

Geen geforceerd gezicht, wél dolle pret voor foto’s waar je écht blij van wordt. 

Geen 13-in-een-dozijn-fotocadeau of kaartje, wél toffe, persoonlijke producten die je met een big smile uitdeelt. 

Geen voorgekauwd pakket, wél een aanbod afgestemd op jou! -want iedereen is anders, toch?

communie lentefeest communiekaartjes communiefoto’s Dessel Retie Geel Kasterlee

Complimentje

van een contente mama

“Wat een prachtig pakket, dankjewel, Nathalie! Heel erg blij mee. Het albums is prachtig, de kaartjes ook, ons feestvarken straalt! En wij ook 😃

communie lentefeest communiekaartje
What's not to love, toch? Stel zelf je pakket fotoproducten samen. Kies je aantal kaartjes, cadeauboekjes voor meter peter en een groot stoefboek om zelf mee te blijven pronken. Eindeloos combineren for the win!
communie lentefeest Dessel Retie Kasterlee Geel fotocadeau
"Hoé tof is dit?", is vaak de eerste reactie bij dit memorabel fotocadeau. Een volledig gepersonaliseerd en duurzaam memoryspel met jouw favoriete foto's. Gedaan met spelen? Zet de foto's in de display en show ze in je interieur. 😉 Win-win!

communie lentefeest communiekaartjes communiefoto’s Dessel Retie Geel Kasterlee

Feest!

Zie je jouw zoon/dochter al staan blinken als het éindelijk zo ver is? Want hoe lang heeft jouw feestbeest afgeteld naar’t moment waarop de nieuwe, bijzondere outfit éindelijk uit de kast mag en iédereen die mag zien? Of hoe enthousiast heeft hij/zij uitgekeken naar hét feest om samen te vieren met familie en vrienden?

Vandaag is iédereen voor jouw zoon/dochter van de partij om samen te vieren, te klinken, te babbelen, lekker te eten, te verrassen met cadeautjes of hilarische activiteiten. Klinkt als een moment om zéker niet te vergeten, toch?

Als fotograaf laat ik gebeuren wat gebeurt en leg ik ook op je feest de échte momenten vast: die dikke knuffel van oma of opa, die pretoogjes, de trots die op’t gezicht af te lezen is, … is het niet héérlijk om dat ook allemaal te kunnen blijven zien, voelen, vastpakken? Just count me in! 😉

kriebelt het om samen toffe communie/lentefeest-herinneringen te creëren? zalig!

Meer info & Tarief

De shoot, de kaartjes en cadeaus, dat is iets heel persoonlijk. Daarom werk ik zo goed als mogelijk op jouw maat. Deze tarieven geven je een eerste idee. Vul het formulier in en ontvang gepersonaliseerde info.

op't gemak

Relaxte fotoshoot van jouw feestbeest
245
 • Voorbereidende tips
 • Shoot 45 minuten
 • Datum en locatie samen te kiezen
 • Online galerij met minstens 25 foto's, geschikt voor digitale weergave
 • Voorstel ontwerp kaartje

kort & krachtig

Relaxte fotoshoot van jouw feestbeest
195
 • Voorbereidende tips
 • Shoot 30 minuten
 • Vaste locaties
 • Online galerij met minstens 10 foto's, geschikt voor digitale weergave
 • Voorstel ontwerp kaartje

Feest

De héérlijkste momenten tijdens jullie feest!
325
 • Max. 1,5u fijne momenten in beeld
 • Jullie feestdatum
 • Slideshow met de highlights
 • Online galerij met minstens 40 foto's, geschikt voor digitale weergave

communie lentefeest communiekaartjes communiefoto’s Dessel Retie Geel Kasterlee

Vragen?

Ik werk de foto’s af in maximum 2 weken. Voor kaartjes en fotocadeaus via mij, reken je ook best 2 weken. Dus, met zo’n 5 weken op voorhand zit je zeker safe.

Ik snap het, écht. De pakketten voor de communieshoot zijn afgestemd om het feestbeest in de spotlight te zetten. Als je ook broer/zus/gezin,… bij wil, fotografeer ik éérst je communicant en daarna de combinaties. Dit vraagt meer tijd, dus om die reden boek je dan best een gezinsreportage.

Voor het kort&krachtig pakket hoef je je hierover geen zorgen te maken. Op de locaties die ik voorzie, kunnen we schuilen voor de regen. Als je samen met mij een andere locatie kiest en deze is niet regen-proof, voorzie je of wel een overdekte plaats, of we stellen het uit naar een ander moment.

Als je met mij in zee gaat, dan kies je voor pure foto’s zonder al te veel toeters, bellen of gedoe. Jouw feestvarken staat centraal en is belangrijker dan de X-factor van de locatie. Heb je een toffe tuin, een leuke plek in de buurt, een plaats waar jouw koter graag vertoeft, … we bekijken het samen.

Het is allemaal spannend, toch? Voor de shoot ontvang je van mij een brochure met een aantal tips&tricks. Niét omdat je vooraf moét ‘oefenen’ of poses moet inprenten, maar wél met meer info over hoe zo’n reportage eraan toe gaat, wat je kan verwachten en een aantal geruststellende weetjes.

Per shoot ontvang je een link naar een online galerij. Daar kan je de foto’s digitaal bewonderen en zal je ook nog extra foto’s terugzien. 🙂 Elke reportage heeft een aparte galerij die 1 maand online beschikbaar is.

Standaard zijn de foto’s in de galerij geschikt voor digitale weergave. Je kan ze dus bekijken, downloaden, delen op pc, laptop, gsm, tablet.

Als je extra prints wilt, of albums of vergrotingen, kan je je helemaal laten gaan.  Ik maak dan met plezier nog meer tastbare herinneringen voor jou. 🙂  

Liever later zelf aan de slag? Dan heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je aankopen voor €35/foto.

Hey hey!

Dit ben ik dan é!

nathalie moors fotograaf gezinsfoto

Ik heb nu al kéi veel goesting om voor jou foto’s te maken waarop je trots bent, stiekem wegsmelt, die je verrassen en verwonderen en die je blijft binge watchen. -Sorry, Netflix-

Al heel wat kids, gezinnen, families en feestvierders stonden voor mijn lens en ik hoor àltijd hoe leuk het was, hoe iedereen op z’n gemak was, hoe ze ontroerd en enthousiast hun foto’s blijven bekijken, …

Ik kijk er alleszins naar uit om jou te mogen ontmoeten!

contact nathalie moors fotograaf gezinsfoto familiefoto

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959