Spannend!

Favoriet moment? Showtime!

favoriet moment showtime gezinsfoto's

Showtime! Dit is het meest spannende en ongetwijfeld favoriet moment voor jou. Want this is what it’s all about: jullie kleine momenten in beeld, op foto. Het moment waarop Sophie, Max, Olivia, Axelle en Oscar hun foto’s voor het eerst zagen … priceless! <3

I’m no stranger voor deze toppers die met volle teugen samen genieten. Toen ik nog maar net (maar echt héél net) een fototoestel had, fotografeerde ik Sophie en Max in verwachting van hun eerste kindje. Intussen is Olivia haar eerste communie gepasseerd. Daarnaast bracht ik ook hun huwelijk in beeld. Zalig om bij hen langs te komen en te zien dat ook dat album een écht plaatsje in huis heeft. 

Deze keer ging ik bij hen langs op een doodgewone zondagnamiddag. Wat vooraf ging: “Verwacht jij dat we iets speciaals doen?”
“Absoluut niet. Gewoon laten gebeuren wat gebeurt. En vooral: genieten van jullie typische zondagnamiddag.”

Ja, het regende die dag.
Ja, het was koud.
Ja, we spendeerden de hele zondagnamiddag binnen.
Nee, dat is geen énkel probleem.
Samen koken, gezelschapsspelletjes, huiswerk, aperitiefje, dansen in de living, … je hebt de zon niet nodig om te shinen. 😉

Het resultaat zien van een gewone namiddag, thuis, op een regenachtige dag, bij dit heerlijke gezin? Press play om hieronder een glimp van hun zondagnamiddag te zien.

Glimp van hun

zondagnamiddag

Press play en geniet mee. 🙂

Contentement

Sophie, Max, Olivia, Axelle, Oscar

Hoé mooi! Wij halen regelmatig het doosje met prints terug boven. Oscar vindt dat ge-wéldig om naar te kijken.

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959