Fotodump

for life

fotodump

Een filmrol vol foto’s. En een cloud, dat ook. Pure nostalgie om bij weg te dromen, altijd en overal. Digitaal.

“Maar ze écht kunnen vastpakken en er samen naar terugkijken, da’s toch anders”, hoor ik vaak. En yes, dan spring ik een gat in de lucht want ik wéét dat je jezelf daar een groot plezier mee doet. Why? 

PRINTS CRASHEN (normaal gezien) NIET OUT OF THE BLUE 
Ik had een harde schijf. Eéntje met een 7-jarige verzameling aan foto’s van vakanties, feestjes, kleine momenten met familie en vrienden, …  Ja, je leest het goed: ik hàd. Verleden tijd. Nee, ik liet ze niet vallen. Ze weigert simpelweg nog te werken. Klaar. Bye bye foto’s. Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik wél iemand ben die ook sowieso van (bijna) alles prints en albums maakt. Want again: prints crashen niet. Tenzij je kiddo’s er zich in een onbewaakt moment mee amuseren.

GEORGANISEERDE CHAOS
Hoe vaak gebeurt het dat je die ene foto zoekt in je -overvolle-filmrol. Iets met speld en hooiberg. Om dan jammer maar helaas te concluderen dat je’m toch niet meer vindt. Zonde! Maar heb jij een verzameling aan albums, waar alles per jaar, vakantiebestemming of mijlpaal snel uit de kast te halen is? Lucky you!

INSTANT WAUW-GEVOEL

Zie die schone foto’s shinen aan jouw muur. Die instant happiness om bij weg te smelten, verovert elke keer opnieuw ‘t hart van elke bezoeker bij je thuis. En ja, jij kan àltijd een dosis trots en contentement tanken als je die foto van je kroost ziet. Ook op momenten waarop je hen liever àchter ‘t behang zou plakken.

KAMPVUURGEHALTE 
Ken je van die avonden waarop je met een bende f(r)amily gezellig rond ‘t vuur zit. Offline. Babbel hier. Aperitief daar. Samen door je fotoalbum bladeren, dat is iets gelijkaardigs. Verhalen worden opnieuw verteld. Ze wakkeren herinneringen aan of raken hier en daar een gevoelige snaar. Er wordt gegiecheld, gegrinnikt, gejuicht of ja, gejankt. Om nog maar te zwijgen over dat warm gevoel dat opnieuw ontstaat. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Nee, dit is geen pleidooi tégen het digitaal bewaren van foto’s. ‘t Is 2023, I know. Maar dacht je terwijl je dit las minstens één keer: “Ja, daar zit iets in.”? Wel, remember this: dump je foto’s niet énkel digitaal. Your kids will thank you later 😉

Contentement

à volonteé

Oooooh, Nathalie! Wat een prachtig album! Echt heerlijk. We hebben ineens de eerste ook nog eens bekeken met z’n allen. Zà-lig! Iedereen die de foto’s gezien heeft was zoooo enthousiast. Zo leuk om samen door de albums te bladeren. Merciiii! 

gewoon zo schoon gezinsfoto

relaxte foto’s van jouw kids

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959