Foto’s

geprint in huis

Ik hou van foto’s in huis. Ik twijfel vaak over het formaat waarin ik foto’s moet laten printen. Als de prints dan toekomen en ik weet niet meteen waar ze te hangen, belanden ze in de kast. Tot daar dan mijn plan om eindelijk eens werk te maken van leuke foto’s in huis.

Weinig tijd of geen inspiratie zorgden er vaak voor dat ik naar mijn foto’s in huis keek en dacht; “Het wordt toch eens tijd voor iets nieuw. Dat is al zo lang geleden.” Ik verander ook graag zonder dat het mij al te veel tijd kost. Ik word zo blij van fotohoekjes die meegroeien, een mix van favoriete en recente foto’s. Dus ik zocht naar manieren om mijn foto’s simpel en snel een leuke plaats te geven.

1. Magneetstrip aan de muur

Mijn all-time-favorite: mijn magneetstrip tegen de muur. Eén keer de strip bevestigen en je hebt jaren plezier van je allerleukste foto’s. Elk seizoen je favoriete foto’s aanpassen? Easy! Bouw je graag een collage-achtige fotostrip zonder al te veel gedoe? Dan is dit echt een aanrader. Ik herinnerde mij niet meer waar ik ‘m kocht, maar op bol.com vind je een versie in het rood. Eens je de foto’s hebt gehangen, zie je de strip niet meer. Het lijkt dan alsof je foto’s gewoon aan de muur hangen.

2. Fotohouders op de kast
Fotohouders zijn écht de meest eenvoudige manier om vaak foto’s af te wisselen. Je hebt ze in àlle vormen, formaten, materialen. Van een simpel houten balkje met een gleuf tot originele en tijdloze exemplaren. Ik ontdekte vorig jaar Moebe-fotohouders. Heel mooi en een foto vervang je in een paar seconden. 

3. Wandhouder
Veel foto’s op een originele manier aan één bord. Snel, simpel, mooi. Een wandhouder is zo dankbaar voor je favoriete foto’s en kaartjes. Formaten spelen geen rol en je kan je foto’s op verschillende manieren bevestigen.

gezinsfotograaf

gezinsfotograaf

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959