Fotoshoot cadeau doen?

wacht wacht wacht ...

Feestdagen, een verjaardag, jubileum of een speciale gelegenheid. Ken jij die momenten waarop je op zoek gaat naar hét ideale cadeau?

Je probeert je te herinneren wat je de vorige keer weer hebt gegeven. Liefst van al kom je ook nu origineel en super persoonlijk uit de hoek. 

Dan krijg je plots het het idee om een fotoshoot cadeau te doen. Ideaal! Toch?

Want ze houden van foto’s en de exemplaren die nu in huis hangen, zijn dringend aan vervanging toe. 

Je koopt een cadeaubon bij een fotograaf. Je weet zéker dat dit een schot in de roos is. Tot je ziet dat er een jaar later nog steeds dezelfde foto’s in huis hangen en het door al de drukke agenda’s nog niet gelukt is om werk te maken van die shoot.

Het klinkt misschien gek, maar dit gebeurt héél vaak. 

fotoshoot cadeau

Hoe kan je zéker weten dat een fotoshoot cadeau doen wel een goed idee is?

  1. De gelukkige is écht helemaal zot van foto’s.
  2. De foto’s op de website van de fotograaf komen overeen met foto’s die zij graag zien. De ene fotograaf is de andere niet. Als ze houden van spontane, no-nonsense foto’s, blijft een cadeaubon van een studiofotograaf in de kast liggen. Je geeft een vegetariër toch ook geen cadeaubon van een steakhouse?
  3. Je wéét dat ze niet willen wachten om hun shoot te plannen.
    Uitstel is afstel. Klinkt cliché. Maar het is in 90% van de situaties wel zo. In de winter; “We zullen dit in het voorjaar doen.” Dan is het voorjaar regenachtig, dus schuift het op naar de zomer. In de zomer gaat iedereen op vakantie dus wordt het herfst. In de herfst is het weer nat en koud. Voor je het weet vliegt er een jaar voorbij.

Ja hoor, ik kan ook nog tien redenen geven waarom een fotoshoot cadeau doen sowieso wél een goed idee is. Maar als je net 3x ‘yes’ dacht, kan je dus op je twee oren slapen als je een fotoshoot cadeau doet. 🙂

fotoshoot cadeau

fotoshoot cadeau

Story@home

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959