fbpx

Geen drama maar plezier

Jouw kids. Ze zijn zo spontaan. Tot op het moment dat ze beseffen dat je een foto van hen wil maken. Ze trekken smoelen, forceren een glimlach, lopen weg of bevriezen net helemaal. Herkenbaar?

Eerst en vooral: elk kind is anders en ervaart ’t dus ook anders. Sommigen staan héél graag in de spotlight en doen moeiteloos wat jij vraagt. Voor anderen lijkt het eerder een strijd. Hoe buig je dat om naar een gloriemoment?

RELAX
Neem je tijd. Gééf hen tijd. Hoe reageer jij zélf als iemand jou plots begint te fotograferen? Kan jij 100% je natuurlijke, ontspannen zelf blijven? Forceer niets. Laat hen wennen aan het feit dat ze worden gefotografeerd.

PLAYTIME
Dé manier om kinderen (en volwassenen) zichzelf te laten zijn. Als je een fijne tijd hebt, je amuseert je en geniet, ben je jezelf. Je vergeet die camera al snel. Actie lokt reactie uit. Geef hen opdrachten, laat hen spelen. Let the kids be kids.

KIDS IN DE SPOTLIGHT
Het gaat om hén. Kinderen vinden het leuk om tijd met jou door te brengen. Toon interesse in hen, in wat zij te vertellen hebben, in wat ze aan het doen zijn. Zo verleg je de “ik moet op de foto”-focus.

geen drama maar plezier nathalie moors fotografie gezinsfoto

Meer tips & verhalen

Samen mooie foto's maken?

Volg op Instagram

Nathalie Moors Fotografie

Niet zomaar foto's

must-have herinneringen

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959