Gezinsfotoshoot

Een fotograaf in huis voor foto's à la life as it is

gezinsfotoshoot fotograaf kempen

gezinsfotoshoot fotograaf kempen

“Wauw! Je hebt onze echte gezinsmomenten perfect weten te vangen. Dit is écht zo veel meer waard dan een gewone fotoshoot.” Deze schone woorden stuurde Paulien nadat ze haar pakketje foto’s van hun échte momenten ontving.

Benieuwd hoe zij hun imPACTstory shoot ervaren hebben? Verder lezen is de boodschap. 

gezinsfotoshoot fotograaf kempen

"Vond je't vooraf spannend: het idee aan een fotograaf in huis?"

We waren vooral benieuwd hoe het ging zijn om iemand op de achtergrond te hebben die volgde terwijl we onze ‘gewone dagelijkse dingen’ deden. We hadden al wel een ‘fotoshoot’ gedaan, maar daarbij krijg je aanwijzingen, ben je bewust bezig met ‘foto’s trekken’. Ik vroeg me vooral af of ons zoontje niet te verlegen zou worden en of wij dat niet wat vreemd gingen vinden dat er de hele tijd een camera aanstond, maar die bezorgdheid bleek voor niets nodig!

gezinsfotoshoot fotograaf kempen

"En toen ik bij jullie was voor de fotoshoot zelf? Hoe was dat voor jullie?"

Jij weet als fotograaf perfect wat je doet. Je stelde ons van in het begin op ons gemak, we konden gerust een babbel doen, maar je kon je ook perfect op de achtergrond houden terwijl wij bezig waren met alledaagse dingen zonder dat dat raar aanvoelde. Je weet van de meest alledaagse bezigheden toch de allermooiste ‘shots’ te nemen wat achteraf unieke foto’s oplevert.

gezinsfotoshoot fotograaf kempen

"Wat maakt zo'n imPACTstory shoot anders dan een standaard gezinsfotoshoot?"

Het concept is in mijn ogen dé sterkte van deze reportage. Dingen waarvan ik dacht: als we hiermee bezig zijn, gaan we niet veel moois op beeld krijgen, blijken achteraf dan zo’n mooie foto’s op te leveren: daar is talent voor nodig.

En als fotograaf moet je het natuurlijk ook wel kunnen om enkele uren mee te lopen, aan te voelen wanneer je een babbeltje doet en wanneer je op de achtergrond laat gebeuren wat er gebeurt: ook dat doe je super! 

gezinsfotoshoot fotograaf kempen

"En de foto's zélf nadien? Was dat wat je had verwacht?"

Ik had gehoopt op leuke, spontane foto’s die echt ons leven laten zien zoals het is, maar toch ook zo genomen zijn dat ze het waard zijn om tegen de muur te hangen en mee te pronken. Dat is 100% geslaagd. We kregen foto’s die er prachtig uitzien, en die ons binnen enkele jaren ongetwijfeld mooie herinneringen opleveren aan wat we deden met onze kindjes toen ze klein waren. Het zijn écht de échte momenten die je wist te vast te leggen op een prachtige manier.

newbornshoot next level spontane gezinsreportage fotoshoot cadeau

Goesting ook te ontdekken hoe priceless die kleine gelukskes met je kroost zijn? Niets geposeerd. Niets geënsceneerd. Wel een verhalende reportage waar je hart van overloopt. Hoe werkt dat dan? Wel, klik hier om de info te zien.

gezinsfoto’s hond reportage nathalie moors spontane foto’s

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959