fbpx

PUUR. ONTSPANNEN. EEN BEETJE ROCK’N ROLL

Dit zijn wij écht

Ze worden zo snel groot. Geniet even van wat écht telt. 

Beleef zotte zorgeloze momenten tijdens een ontspannen gezinsreportage. Blik terug met heerlijke herinneringen. Met foto’s vol gevoel. Om trots te delen met familie en vrienden.

Enthousiast & vol plezier

Geen rondje ongemakkelijk poses afwerken, maar gewoon genieten. Hoe zotter hoe liever. Dat is goud waard. Ik fotografeer jullie het liefst zoals jullie écht zijn: enthousiast, vol plezier, ongedwongen.  

It's all about you!

Enthousiaste woorden

aanbod gezin familie fotoshoot fotograaf dessel geel

Meermaals heeft Nathalie ons gezinnetje al voor haar lens gehad, telkens was het resultaat verbluffend! Ze gaat heel professioneel te werk, zorgt er voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en levert schitterende service! Echt een topfotografe!

Hanne & Dennis

Mama & papa van Julia & Jacqueline

Verhalen

gezinsreportage

Are you ready?

Zin om een relaxte reportage te beleven?

Verwacht een fijne, gezellige fotoreportage waar jullie maken en gewoon genieten van elkaar.

Deze reportage is ideaal voor:

Prijs

Voor nu & later

Bij het boeken van jullie shoot betaal je €245. Met dit bedrag reserveer je jullie reportage van 1u. We bekijken vooraf samen hoeveel extra tijd jullie al dan niet nodig hebben.

Iedereen wil nadien iets anders doen met zijn/haar foto’s. Groot gelijk! 🙂 De ene wil prints voor in kaders, de andere albums of een grote foto voor aan de muur. 

Als je de foto’s ontvangt, kan je kiezen voor een pakket dat het meeste past bij wat jij wil. Elk pakket bevat een aantal foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) en printkrediet voor de fotoproducten die jij leuk vindt. Pakketten starten vanaf €195. 

gezinsreportage fotoshoot familie

Vaak gestelde vragen

We bekijken onze agenda’s en we spreken samen een moment af.  Voor een bijzondere gelegenheid of een langere reportage kan je best op zeker spelen. Contacteer mij zo’n 2 à 3 maanden vooraf. Een korte reportage waarbij de datum ook voor jullie flexibel is, kan tot 2 weken voor de reportage.
Houd wel rekening met het Belgische weer. Als we door het slechte weer de reportage moeten verplaatsen, prik je best vooraf al een reservedatum.

Soms heb je al een specifieke locatie in gedachten, soms heb je totaal nog geen idee. Ik fotografeerde meer dan 100 gezinnen op verschillende locaties. Vertrek in je zoektocht vanuit de vraag: “Wat vind je mooi en leuk?” Dat een rustige gezinsreportage in een stadscentrum of een ontspannen reportage in een druk park geen strak plan is, kan je je wel inbeelden. Ga je voor natuur, een plaats met een bijzondere betekenis, jullie eigen tuin/thuis, …  The choice is yours! 

Het moment waarop je kids het meest in hun element zijn. 🙂 Het enige tijdstip waarop een reportage minder zorgeloos kan worden, is het moment waarop de kinderen moe zijn.

Ja, in de voormiddag en een uurtje voor zonsondergang is het licht meestal het mooist. Op een zonnige dag is het licht in de namiddag vrij fel. Voor mij is dat geen probleem, maar het is iets moeilijker om jullie ogen open te houden dan. 

Kijk dus naar jullie ritme, naar wanneer de kids (meestal) op hun best zijn. 

Je hebt niet elke dag een fotograaf in huis. Voor heel wat mensen is dat best wel spannend en wat onwennig. Ik ga àltijd voor een ongedwongen aanpak waarin niéts moét en niéts fout of slecht is. Het is jullie kostbare tijd met jullie nog meer kostbare kroost. Zie het als een extra q-time moment. Doe wat jullie graag doen en vertrouw erop dat jullie er nog jàren plezier aan zullen beleven. 

Spontane foto’s ontstaan wanneer je je amuseert. De losse, leuke momenten leveren de mooiste beelden op. Het draait het om de interactie tussen jullie.

Ten laatste 2 weken na de reportage ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke online galerij. Daar zien jullie dan de preview/slideshow om de eerste nieuwsgierigheid in te lossen.

Nog 2 weken later, dus 4 weken na de reportage, vinden jullie in die galerij ook al jullie foto’s. Yayyyy!

Heb je je foto’s sneller nodig? Ook dan bekijken we vooraf wat haalbaar is.

Wat je maar wil! Ik vind het belangrijk dat je dat hélemaal zelf kan kiezen. Standaard zijn de foto’s in de galerij optimaal voor digitale weergave. Je kan ze dus bekijken, downloaden, delen op pc, laptop, gsm, tablet.

Als je een tastbare herinnering wil en je foto’s die éxtra touch geven die ze verdienen, kan je bij mij prints, gepersonaliseerde albums, vergrotingen, … bestellen in de webshop in je galerij.

Liever zelf aan de slag met printen? Dan heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je in de galerij aankopen voor €25/foto of €250 voor al de foto’s.

Omdat de meeste mensen al meteen weten dat ze via mij fotoproducten willen bestelen, kan je in de week dat de preview verschijnt al extra voordeel doen. Je kan dan kiezen uit 3 pakketten. Elk pakket bevat een bedrag aan printwaarde en een aantal hoge resolutie beelden. 

Aanbod fotoreportages gezin

Op zoek naar een ander concept?

Jullie alledaagse momenten thuis, op vakantie of tijdens een feestje. Jullie verhaal in beeld!

Een korte krachtige shoot op vaste data en locaties.

Verras familie of vrienden met het perfecte cadeau.

gezinsreportage

Volg op Instagram

Nathalie Moors Fotografie

Niet zomaar gezinsfoto's

must-have herinneringen

Copyright © 2021 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959