fbpx

Let's get ready

Voor de reportage

Gaat dat met ons wel lukken, zo’n spontane foto’s? Doen de kids wel wat we vragen? 

Deze vragen krijg ik regelmatig voorgeschoteld.  Mijn ervaring heeft mij geleerd wat werkt. En wat niet. Het goede nieuws: je moet niet wérken. Wél amuseren, samen plezier maken, zot doen, knuffelen, … 

Kortom: gewoon jullie enthousiaste zelf zijn en genieten van jullie momenten samen is de boodschap.

Fotoreportage gezin familie Dessel Retie Kempen

Let's make it count

Tijdens de reportage

Om speelse en spontane foto’s te maken, is het belangrijk dat jullie je op jullie gemak voelen. Terwijl ik fotografeer, focus ik op interactie tussen jullie. Ik ben niet de fotograaf die jullie tot in het kleinste detail laat poseren. Ik regisseer hier en daar een beetje, maar meestal ontstaan natuurlijke foto’s als vanzelf.

Familiefotograaf Antwerpen gezinsreportage

Let's make it last

Na de reportage

Ik sta altijd te popelen om met jullie foto’s aan de slag te gaan en jullie een hartverwarmend, onvergetelijk resultaat te bezorgen. 1 week na jullie reportage stuur ik jullie per mail een preview/slideshow door. Daarna (max. 1 week later) ontvangen jullie van mij een link naar jullie persoonlijke online galerij. Daar vind je de foto’s zonder watermerk. Ze zijn optimaal voor digitale weergave en dus perfect om op je pc, laptop, tablet, smartphone te bekijken, te delen en te downloaden. 

De meeste mensen willen hun foto’s tastbaar maken. Aan de galerij is een webshop met kwalitatieve, professionele producten gekoppeld. Fotoprints, albums, vergrotingen, … kan je via die weg bestellen.Liever zelf aan de slag met je foto’s? Dan heb je de beelden in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je ook in de webshop aankopen.

Fotoshoot gezin cadeau familie

TIPS

Praktische info om jouw zorgeloze fotoreportage voor te bereiden

We bekijken onze agenda’s en we spreken samen een moment af. Als je gelukt hebt, ben ik last minute nog vrij. Voor een bijzondere gelegenheid of een langere reportage kan je best op zeker spelen. Contacteer mij zo’n 2 à 3 maanden vooraf. Een korte reportage waarbij de datum ook voor jullie flexibel is, kan tot 2 weken voor de reportage.
Houd wel rekening met het Belgische weer. Als we door het slechte weer de reportage moeten verplaatsen, prik je best vooraf al een reservedatum.

Soms heb je al een specifieke locatie in gedachten, soms heb je totaal nog geen idee. Ik fotografeerde meer dan 100 gezinnen op verschillende locaties. Vertrek in je zoektocht vanuit de vraag: “Wat vind je mooi en leuk?” Dat een rustige gezinsreportage in een stadscentrum of een ontspannen reportage in een druk park geen strak plan is, kan je je wel inbeelden. Ga je voor natuur, een plaats met een bijzondere betekenis, jullie eigen tuin/thuis, …  The choice is yours! 

Het moment waarop je kids het meest in hun element zijn. 🙂 Het enige tijdstip waarop een reportage minder zorgeloos kan worden, is het moment waarop de kinderen moe zijn.

Ja, in de voormiddag en een uurtje voor zonsondergang is het licht meestal het mooist. Op een zonnige dag is het licht in de namiddag vrij fel. Voor mij is dat geen probleem, maar het is iets moeilijker om jullie ogen open te houden dan. 

Kijk dus naar jullie ritme, naar wanneer de kids (meestal) op hun best zijn. 

Elke reportage verloopt op z’n eigen tempo. In het begin heeft iedereen even tijd nodig om op te warmen, te wennen aan mij en mijn camera. Tijdens een reportage van 1 à 1,5u kan ik van een gezin tot 6 personen (incl. kids) een mooie portretreportage maken. Wil je naast portretten ook verhaal/momenten om de herinnering compleet te maken? Verwacht je dan aan een reportage van 2 à 3u. Afhankelijk van jullie wensen, overleg ik dit altijd met jullie.

Je hebt niet elke dag een fotograaf in huis. Voor heel wat mensen is dat best wel spannend en wat onwennig. Ik ga àltijd voor een ongedwongen aanpak waarin niéts moét en niéts fout of slecht is. Het is jullie kostbare tijd met jullie nog meer kostbare kroost. Zie het als een extra q-time moment. Doe wat jullie graag doen en vertrouw erop dat jullie er nog jàren plezier aan zullen beleven. 

Portretfoto’s zijn foto’s waar personen centraal staan. Denk aan de ‘must have’ gezinsfoto’s, individuele foto’s, broer/zus-foto’s, combinaties met ouders/grootouders/… 
Tijdens een portretsessie let ik vooral op het in beeld brengen van mensen en de interactie. Ja, dit levert ook foto’s op die ongedwongen, spontaan en natuurlijk zijn. 
Bekijk hier een slideshow.

Documentaire foto’s focussen meer op het verhaal, op de actie en interactie in jullie omgeving. Ik laat hélemaal gebeuren wat gebeurt en breng dat in beeld. Bekijk hier een slideshow.

Ik stem mijn aanpak altijd af op jullie vraag. 🙂

1 week na de reportage ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke online galerij. Daar zien jullie dan de preview/slideshow om de eerste nieuwsgierigheid in te lossen.

Nog een week later, dus 2 weken na de reportage, vinden jullie in die galerij ook al jullie foto’s. Yayyyy!

 

Wat je maar wil! Standaard zijn de foto’s in de galerij optimaal voor digitale weergave. Je kan ze dus bekijken, downloaden, delen op pc, laptop, gsm, tablet.

Als je een tastbare herinnering wil en je foto’s die éxtra touch geven die ze verdienen, kan je bij mij supertoffe fotoproducten bestellen in de webshop in je galerij.

Liever zelf aan de slag met printen? Dan heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je in de galerij aankopen voor €25/foto of €250 voor al de foto’s.

Omdat de meeste mensen al meteen weten dat ze via mij fotoproducten willen bestelen, kan je in de week dat de preview verschijnt al extra voordeel doen. Je kan dan kiezen uit 3 pakketten. Elk pakket bevat een bedrag aan printwaarde en een aantal hoge resolutie beelden. 

Natuurlijk!  Ik werk samen met fotolabs die kwaliteit en professionaliteit afleveren. Hiermee krijgen jouw foto’s die éxtra touch die ze verdienen. Aan de galerij is een webshop gekoppeld waar je de verschillende producten kan zien en bestellen.

Dat kan uiteraard ook.  Ik wil niemand verplichten om bij mij te bestellen, dat is eerder een kwestie van ontzorgen en zeker zijn dat die foto aan de wand of die print of dat album van goede kwaliteit is. Jullie kiezen zélf wat jullie nadien met jullie foto’s doen. Als je de foto’s bij een extern lab wil laten printen, heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je in de webshop aankopen aan €25/foto of €250 voor de hele reeks.

Wa kost da?

Voor nu & later

Bij het boeken van jullie shoot betaal je €245. Met dit bedrag reserveer je jullie reportage en ontvang je nadien de online galerij met jullie foto’s.

Iedereen wil iets anders doen met zijn/haar foto’s. Groot gelijk! 🙂 De ene wil prints voor in kaders, de andere albums of een grote foto voor aan de muur. 

Als je de foto’s ontvangt, kan je kiezen voor een pakket dat het meeste past bij wat jij wil. Elk pakket bevat een aantal foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) en printkrediet waarmee je de de fotoproducten die jij leuk vindt kan bestellen. Pakketten starten vanaf €195. 

Je hoéft helemaal geen pakket aan te kopen. Je kan ook gewoon losse producten bestellen of de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) aankopen. Jij kiest!

Heb je een vraag? Wil je nog meer info?

Let me know!

Email: moors.nathalie@gmail.com
Tel 0473 44 63 77

Any questions?

Email: moors.nathalie@gmail.com
Tel 0473 44 63 77

Join the family!

Ontvang in primeur updates van mijn laatste nieuws.
Grijp de kans om als eerste in te schrijven voor fotoreportages of workshops.
Geniet van exclusieve kortingen.

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959