(p)awww …

je hond mee op reportage

gezinsfoto’s hond reportage nathalie moors spontane foto’s

gezinsfoto hond reportage

“Nog één vraagje, …”, klonk het lichtjes aarzelend aan de andere kant van de lijn, “Mag onze hond er ook bij zijn, bij de shoot?” Insert big smile en een mega mini vreugdedansje hier.
“Jahaa, natuurlijk, zalig!”, antwoordde ik.
“Zeker?”
“Zéker!”

Je viervoeter is part of your tribe, toch? Misschien wel diegene die àltijd dolblij op de eerste rij staat als je thuiskomt. Eén brok energie die popelt om samen eropuit te trekken. Om eindeloos balletjes of takken te apporteren. Twee handen op één buik met je kids. Misschien zelfs soms een beetje een circushond, als je ziet welke trucjes je kids hem leren. Zou jouw hond je niet met puppy-ogen aankijken om mee op reportage te mogen? 

I feel you. Het lijkt misschien geen walk in the park. Je vreest dat je je handen vol zal hebben met je kids en hun koddig kattenkwaad. Voeg daar nog een dosis kwispelend enthousiasme aan toe en … bam. 💥
Klinkt als een formule die in je gezicht ontploft? Zo dramatisch zal het niet zijn, beloofd. Hoe dan wel?

gezinsfoto’s hond reportage nathalie moors spontane foto’s

Ik ben géén expert in hondengedrag, maar ik had wel al vaker een nieuwsgierige pup, jolige jack russel, geweldige golden retriever, schattige shiba en leutige labrador mee voor de lens. -en ééntje in huis, dat ook.- My two cents? 

  1. Kies voor een vertrouwde omgeving: jullie tuin, het bos waarin jullie bekend zijn of zijn vaste wandelroute.
  2. Creëer interactie, speel. Ow, en … vergeet geen koekjes én 💩 zakjes 😉
  3. Forceer niets. Geef hen tijd. Laat je hond gewoon … hond zijn.

Want hoe jammer zou het zijn om nadien te denken; “Zonde dat Max, Balou of Fons ontbreekt, want eigenlijk hoort ie écht bij ons.”

Ik houd je niet graag aan’t lijntje met té veel woorden. Zien hoe schoon’t kan zijn? Snuffel hieronder verder rond en ontdek nog meer (p)awesome pictures.

gewoon zo schoon gezinsfoto

gezinsfoto’s hond reportage nathalie moors spontane foto’s

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959