fbpx

Kort. Krachtig. Speels

Mini-shoot

Een mini-shoot is fun, genieten, beleven. Maak zoveel plezier dat je de camera vergeet. Beperkt aantal plaatsen op vaste data. Ideaal voor wie graag een tof portret van/met de kids heeft. 

Jullie plezier in de spotlight.

Een mini-shoot draait bij mij niét rond het decor, wél rond jullie plezier. Speelse actie zorgt voor échte reactie. Een tastbare herinnering van ongedwongen, pure foto’s gegarandeerd!

Playtime!

Enthousiaste woorden

fotograaf gezinsfoto gezinsreportage

Foto’s die geen ander kan maken! Spontaan, uniek en met veel gevoel! Helemaal fan!

Caro

Mama van Lex

Are you ready?

Zin om een mini-shoot te beleven?

Verwacht een fijne, gezellige fotoreportage waar jullie plezier centraal staat. 30 minuten q-time gegarandeerd! Ontdek het aanbod!

Deze reportage is ideaal voor:

Prijs

Voor nu & later

Deze prijs covert de shoot en de foto’s in de online galerij.

Iedereen wil nadien iets anders doen met zijn/haar foto’s. Groot gelijk! 🙂 De ene wil prints voor in kaders, de andere albums of een grote foto voor aan de muur. 

Als je de foto’s ontvangt, kan je kiezen voor een pakket dat het meeste past bij wat jij wil. Elk pakket bevat een aantal foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) en shoptegoed voor de fotoproducten die jij wil. Pakketten starten vanaf €195. 

125
  • 30min. fotoshoot
  • 10 à 15 foto's
  • Persoonlijke online galerij
  • Foto's voor digitale weergave, zonder watermerk.

Ik wil op de hoogte blijven van nieuwe data en locaties van mini-shoots!

Vaak gestelde vragen

Mini-shoots gaan door op vaste data en vaste locaties. Inschrijven is een must. 

Vul het formulier in en je hoort snel van me om verder af te spreken. 

Je hebt niet elke dag een fotograaf in huis. Voor heel wat mensen is dat best wel spannend en wat onwennig. Ik ga àltijd voor een ongedwongen aanpak waarin niéts moét en niéts fout of slecht is. Het is jullie kostbare tijd met jullie nog meer kostbare kroost. Zie het als een extra q-time moment. Doe wat jullie graag doen en vertrouw erop dat jullie er nog jàren plezier aan zullen beleven. 

Spontane foto’s ontstaan wanneer je je amuseert. De losse, leuke momenten leveren de mooiste beelden op. Natuurlijk neem ik tijd voor portretten, maar ook daar draait het om de interactie tussen jullie.

Ten laatste 2 weken na de reportage ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke online galerij. Daar zien jullie dan de preview/slideshow om de eerste nieuwsgierigheid in te lossen.

Nog 2 weken later, dus 4 weken na de reportage, vinden jullie in die galerij ook al jullie foto’s. Yayyyy!

Heb je je foto’s sneller nodig? Ook dan bekijken we vooraf wat haalbaar is.

Wat je maar wil! Ik vind het belangrijk dat je dat hélemaal zelf kan kiezen. Standaard zijn de foto’s in de galerij optimaal voor digitale weergave. Je kan ze dus bekijken, downloaden, delen op pc, laptop, gsm, tablet.

Als je een tastbare herinnering wil en je foto’s die éxtra touch geven die ze verdienen, kan je bij mij supertoffe fotoproducten bestellen in de webshop in je galerij.

Liever zelf aan de slag met printen? Dan heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je in de galerij aankopen voor €25/foto of €250 voor al de foto’s.

Omdat de meeste mensen al meteen weten dat ze via mij fotoproducten willen bestelen, kan je in de week dat de preview verschijnt al extra voordeel doen. Je kan dan kiezen uit 3 pakketten. Elk pakket bevat een bedrag aan printwaarde en een aantal hoge resolutie beelden. 

gezinsreportage

Aanbod fotoreportages gezin & familie

Op zoek naar een ander concept?

Jullie alledaagse momenten thuis, op vakantie of tijdens een feestje. Jullie verhaal in beeld!

Ideaal voor een toffe reeks spontane gezinsfoto’s. Focus ligt op jullie portretten.

Verras familie of vrienden met het perfecte cadeau.

aanbod gezin familie

Volg op Instagram

Nathalie Moors Fotografie

Spontane fotografie voor wie fan is van

foto's waar 't gevoel vanaf spat

waarbij je zegt: "Dit zijn wij echt!"

Copyright © 2021 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959