fbpx
Nathalie Moors fotograaf

nice to meet you!

Woehoew! Fijn dat je mijn site bezoekt. Ik ben Nathalie Moors. Altijd enthousiast als;
ik mijn camera mag bovenhalen om grote én kleine momenten te fotograferen.
ik mee mag genieten van hilarische, fijne, hartverwarmende momenten.
ik foto’s aflever die koppels, gezinnen, families, ontzettend koesteren.

Fotografie beleef je. Nu.
Je geniet.
ook Later.

(c)Joshua D'Hondt

Fan van ...

De grootsheid in de kleine dingen: de geur van een kop koffie, een zalige zoete zonde, de warmte van de zon, én dat mooie licht, die ene tophit die plots op de radio speelt, de slappe lach, een stevige wandeling in de natuur,  uitwaaien aan zee, onverwachte leuke post in mijn échte brievenbus, gezelligheid, …

Als fotograaf ...

Doorkruis ik vanuit de Stille Kempen zowat het hele land. Ik vind het fantastisch om verschillende plaatsen te ontdekken en de mooiste herinneringen en verhalen in te blikken. 

Opvallend onopvallend en toch aanwezig. That’s me. Ik fotografeer de dingen zoals ze zijn en laat gebeuren wat gebeurt. Dit levert échte momenten op. 

Yes, I love my job!

Denk even terug aan een moment waarop je je trots voelde, of ontroerd of gelukkig. Was dat per toeval een moment waar je familie of vrienden een rol speelden? Die kans is groot. Met een smartphone binnen handbereik kan iedereen de guitige lachjes, dolle fratsen of andere memorabele momenten fotograferen en delen.

Wat koester je het meest? Het moment waarop je erin slaagt die ene ondeugende blik vast te leggen? Of het moment waarop je samen met je kroost, familie of vrienden die avonturen beleeft?

Ik vind het fantastisch om zulke momenten in beeld te mogen brengen, om jullie iets waardevols te kunnen bezorgen.

Ik hou van verhalen en van foto’s. Een foto bekijken doet meer dan je terug katapulteren naar een moment. Het roept een gevoel op, een emotie en weerspiegelt eigenheid.

Reportage na reportage, hoe groot of hoe klein ook: I love my job. 

Nathalie Moors Fotografie

Spontane fotografie voor wie fan is van

foto's waar 't gevoel vanaf spat

waarbij je zegt: "Dit zijn wij echt!"