Playtime

kaartenset

Struggle jij om je kids te fotograferen zoals ze écht zijn? 

Nooit meer zonder inspiratie dankzij deze speelse opdrachten voor ongedwongen foto’s van jouw kroost.

Playtime kaartenset spontane foto's kind

Ze zijn zo spontaan. Jouw kids. Tot je zelf van hen een foto wil maken. Ze zien jou en je camera of smartphone en bye bye spontaniteit. Ze lopen weg, overdrijven, trekken gekke bekken of zetten hun grootste geforceerde gezicht op. What’s next? Onderhandelen, belonen, trekken en sleuren, opgeven, … 

Wil jij ...

  • Komaf maken met jouw kids te forceren en poseren terwijl je hen fotografeert?
  • Spontane foto’s maken van één kind, met broer/zus, neefjes/nichtjes, het hele gezin, grootouders, …
  • Ontdekken welke interactie de leukste reacties oplevert?
  • Samen plezier maken wanneer je hen fotografeert én dat terug zien in het resultaat?
  • Foto’s maken waar ze écht zichzelf op zijn?

Wat als ...

  • Je hilarische, ludieke momenten creëert waarbij ze pure fun hebben? 
  • Je hen kan doen vergeten dat jij fotografeert?
  • Je er een leuk familiemoment van kan maken?

De focus ligt op plezier, op samen zijn. Laat hun verbeelding op volle toeren draaien en hen honderduit vertellen, fantaseren, uitbeelden, ravotten, zoeken, racen, …Let the kids be kids. De rest komt vanzelf. :-). Hoe dan?

spontane gezinsfoto playtime kaartenset

Complimentje

van een contente mama

Hoe tof is dit?! Mijn dochter op de foto krijgen was eerst een no-go. Dankzij jouw Playtime kaartenset maken we fun en tovert dit de échte, super spontane uitdrukkingen op zijn gezicht. Zo blij mee! En het leukste, het draait écht rond samen tijd spenderen. Love it!

communie lentefeest communiekaartjes communiefoto’s Dessel Retie Geel Kasterlee

Bestel nu jouw Playtime kaartenset

heb je Een nieuwsgierig paar ogen en een grote dosis enthousiasme om met deze 25 opdrachten een einde te maken aan het ‘geforceerde smile’-tijdperk? Je hebt géén foto-ervaring nodig, wél heel veel goesting!

Vul het formulier in en je kaartenset komt binnen de 5 werkdagen jouw richting uit

Vragen?

Je kids kiezen zelf hun opdracht door een kaart te trekken. De opdrachten lokken leuke, ludieke, expressieve reacties uit. Laat hen hun gang gaan en … fotografeer!

Mama’s, papa’s, grootouders, broers, zussen, … die hun kids, gezin, familie op een speelse en spontane manier willen fotograferen en op zoek zijn naar inspiratie om leuke interactie te creëren.

Kinderen onder de 3 jaar kan je vaak entertainen door zelf gewoon hyperenthousiast te zijn. Deze opdrachten werken het best vanaf 4 jaar. Je kan er zowat alle richtingen mee uit, mits je sommige opdrachten wat aanpast.  De opdrachten zelf laten ook ruimte om er je eigen twist aan te geven.

De opdrachten zijn onderverdeeld in 2 categorieën: actie en expressie. De  actievelingen die zich helemaal willen uitleven worden uitgedaagd om te zoeken, rennen, racen, … Voor wiens verbeelding geen grenzen kent, zullen de expressie-opdrachten veel succes kennen: fantaseren, uitbeelden, vertellen, …

Op elke kaart vind je de categorie terug, maar ook de intensiteit (hoe hevig ;))

Je kan dus zelf ook een beetje bepalen uit welke opdrachten je jouw kids laat kiezen. 

Om jou op weg te helpen, vind je ook telkens vanaf hoeveel personen een bepaalde opdracht het beste werkt, én of ze staand, zittend of liggend wordt uitgevoerd.

Het zijn géén regels, wel een tool om je inspiratie en bakken plezier te bezorgen.

Degene die jij hebt … of dat nu een smartphone is of een fototoestel. Het gaat om de interactie, niet om jouw fotoskills. 

Géén! Gewoon héél veel goesting om leuke foto’s te maken van jouw kroost.

Dit is géén fotoreportage bij Nathalie Moors Fotografie. Jij kan hier zelf thuis mee aan de slag. Verwacht géén pakketje met technische uitleg over hoe je fototoestel werkt, of theorie over fotografie.
Het is ook geen opsomming van verschillende poses of do’s& don’ts. 

Ik hoor héél vaak dat ouders strugglen om in eigen omgeving hun kinderen spontaan, speels, ongedwongen in beeld te brengen. Tijdens mijn gezinsreportages ontdekte ik een aanpak die focust op de beleving, op de kinderen gewoon kind te laten zijn, zonder strijd of scène, mét hilarische foto’s. Via deze kaarten help ik jullie hier graag mee op weg!

Je mag mij àltijd mailen en ik help je met plezier verder. 🙂

Als je jouw bestelling hebt geplaatst en de betaling is voldaan, kan je zo’n 3 à 5 werkdagen later jouw pakket verwachten.

Yes! Als je jouw bestelling plaatst en kiest voor ‘Afhalen’ i.p.v. verzenden, neem ik met jou contact op om een moment af te spreken waarop je jouw kaartenset kan afhalen.

communie lentefeest communiekaartjes communiefoto’s Dessel Retie Geel Kasterlee

Hey hey!

Dit ben ik dan é!

nathalie moors fotograaf gezinsfoto

Al heel wat kids, gezinnen, families en feestvierders stonden voor mijn lens. Daarna hoor ik àltijd hoe leuk het was, hoe iedereen op z’n gemak was, hoe ze ontroerd en enthousiast hun foto’s blijven bekijken, 

Ik hoor héél vaak dat het voor mama’s vaak een strijd is om in eigen omgeving hun kinderen spontaan, speels, ongedwongen in beeld te brengen.

Tijdens mijn gezinsreportages ontdekte ik een aanpak die focust op de beleving, op de kinderen gewoon kind te laten zijn, zonder strijd of scène, mét hilarische foto’s. Via deze kaarten help ik jullie hier graag mee op weg!

En daarnaast heb ik ook nu al kéi veel goesting om voor jou foto’s te maken waarop je trots bent, stiekem wegsmelt, die je verrassen en verwonderen en die je blijft binge watchen. -Sorry, Netflix-

Ik kijk er alleszins naar uit om jou te mogen ontmoeten

contact nathalie moors fotograaf gezinsfoto familiefoto

gezinsreportage fotoshoot familie

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959