Puur & relaxed

dit zijn wij echt

 Beleef zotte zorgeloze momenten tijdens een ontspannen gezinsreportage. 

Blik terug met heerlijke herinneringen. Met foto’s vol gevoel. Om trots te delen met familie en vrienden.

It’s all about you

having fun fun fun

Schattig of stoer, rustig of uitbundig, wannabe princess of avonturier, … verwacht je aan een ongedwongen shoot waar niets moet en alles mag. Waar plezier key is. Waar het draait om foto’s zoals je kroost écht is.

Geen rondje ongemakkelijk poses afwerken, maar je te pletter amuseren. Hoe zotter hoe liever. Dat is goud waard.

Contentement

marlies & haar kroost

Oh wauw! We waren zo benieuwd naar de foto’s en ze zijn zo mooi. We keken met tranen in de ogen en een heel warm gevoel. Merci! 

gezinsreportage

Gezinsfoto’s

om trots op te zijn

Let’s have some fun! Geniet van de q-time met je kroost. Zo ontstaan er automatisch momenten die priceless zijn. 

Ik ben niét het type fotograaf dat je tot in het kleinste detail detail laat poseren.

 • Check beschikbaarheid

  Vul het formulier onderaan in en ik neem snel contact met je op om je vragen te beantwoorden.

 • Show time!

  Tijdens de shoot draait het ook om jullie, als gezin. Dolle pret gegarandeerd!

 • Bingewatchen maar!

  The fun part: maximum 2 weken later zie je het resultaat.

Portret

Je kroost op't gemak in beeld
295
 • +/- 45min shoot
 • Slideshow met de leukste momenten om meteen terug jullie vibe te voelen.
 • Online galerij met minstens 40 foto's, geschikt voor digitale weergave
 • Locatie in overleg. Vervoersonkosten tot 30km vanuit Dessel inbegrepen

Yes!

let's do this!

Vragen?

gezinsreportage fotoshoot familie

We bekijken onze agenda’s en we spreken samen een moment af.  Voor een bijzondere gelegenheid of een langere reportage kan je best op zeker spelen. Contacteer mij zo’n 2 à 3 maanden vooraf. Een korte reportage waarbij de datum ook voor jou flexibel is, kan tot 2 weken voor de reportage.
Houd wel rekening met het Belgische weer. Als we door het slechte weer de reportage moeten verplaatsen, prik je best vooraf al een reservedatum.

Soms heb je al een specifieke locatie in gedachten, soms heb je totaal nog geen idee. Ik fotografeerde meer dan 100 gezinnen op verschillende locaties. Vertrek in je zoektocht vanuit de vraag: “Wat vind je mooi en leuk?” Dat een rustige gezinsreportage in een stadscentrum of een ontspannen reportage in een druk park geen strak plan is, kan je je wel inbeelden. Ga je voor natuur, een plaats met een bijzondere betekenis, je eigen tuin/thuis, …  The choice is yours! 

Het moment waarop je kids het meest in hun element zijn. 🙂 Het enige tijdstip waarop een reportage minder zorgeloos kan worden, is het moment waarop de kinderen moe zijn.

Ja, in de voormiddag en een uurtje voor zonsondergang is het licht meestal het mooist. Op een zonnige dag is het licht in de namiddag vrij fel. Voor mij is dat geen probleem, maar het is iets moeilijker om jullie ogen open te houden dan. 

Kijk dus naar jullie ritme, naar wanneer de kids (meestal) op hun best zijn. 

Je hebt niet elke dag een fotograaf in huis. Voor heel wat mensen is dat best wel spannend en wat onwennig. Ik ga àltijd voor een ongedwongen aanpak waarin niéts moét en niéts fout of slecht is. Het is jullie kostbare tijd met jullie nog meer kostbare kroost. Zie het als een extra q-time moment. Doe wat jullie graag doen en vertrouw erop dat jullie er nog jàren plezier aan zullen beleven. 

Spontane foto’s ontstaan wanneer je je amuseert. De losse, leuke momenten leveren de mooiste beelden op. Het draait het om de interactie tussen jullie.

Ten laatste 2 weken na de reportage ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke online galerij. Daar zien jullie dan de preview/slideshow om de eerste nieuwsgierigheid in te lossen.

Nog 2 weken later, dus 4 weken na de reportage, vinden jullie in die galerij ook al jullie foto’s. Yayyyy!

Heb je je foto’s sneller nodig? Ook dan bekijken we vooraf wat haalbaar is.

Wat je maar wil! Ik vind het belangrijk dat je dat hélemaal zelf kan kiezen. Standaard zijn de foto’s in de galerij optimaal voor digitale weergave. Je kan ze dus bekijken, downloaden, delen op pc, laptop, gsm, tablet.

Als je een tastbare herinnering wil en je foto’s die éxtra touch geven die ze verdienen, kan je bij mij prints, gepersonaliseerde albums, vergrotingen, … bestellen.

Liever zelf aan de slag met printen? Dan heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je in de galerij aankopen voor €35/foto.

gezinsreportage

Hey hey!

dit ben ik dan hé!

Ik heb nu al kéi veel goesting om foto’s te maken waarop je trots bent, stiekem wegsmelt, die je verrassen, verwonderen en die je blijft bingewatchen. -Sorry, Netflix-

Meer dan 100 kids, gezinnen, families en feestvierders stonden voor mijn lens. Ik hoor nadien àltijd hoe leuk het was, hoe iedereen op z’n gemak was, hoe ze ontroerd en enthousiast hun foto’s blijven bekijken, …

Ben jij de volgende? 😉 Ik kijk er naar uit!

contact nathalie moors fotograaf gezinsfoto familiefoto

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959