fbpx

Méér dan standaard gezinsfoto’s

Must-have herinneringen

De tijd vliegt. In al de drukte maak je zoveel momenten mee die je echt niet wil vergeten. Hoe de kids jullie zetel of bed als springkasteel gebruiken, hun favoriete speelgoed dat overal mee naartoe moet, hoe een gewoon bad in no time een wildwaterbad is, hoe ze genieten als jullie samen ravotten, … die momenten zijn goud.

Jullie "goeie ouwe tijd" is nu.

Hoe wil jij dat jouw kids zich hun kindertijd herinneren? Jullie dagelijkse avonturen of bijzondere gelegenheden zijn voorbij voor je’t weet. Hoe leuk is het om zelf mee te genieten en nadien herinneringen te hebben. In een story@home ligt de focus op jullie momenten, op jullie verhaal.

't Is voorbij voor je het weet

Enthousiaste woorden

story@home nathalie moors fotografie verhaal

De kinderen groeien zo snel. Die ‘gewone’ momentjes thuis, daar moet je zo van genieten. Door foto’s kan je hier later op terugkijken en die momenten opnieuw beleven. Een story@home geeft echt het gevoel weer.

Zita

Story@home

Verhalen

gezinsreportage

Are you ready?

Zin in een story@home?

Laat gebeuren wat gebeurt. De dagelijkse chaos, jullie gewoontes, een leuke vakantiedag aan zee, een feestje, … Ik breng jullie verhaal in beeld.

Deze reportage is ideaal voor:

Prijs

Voor nu & later

Bij het boeken van jullie shoot betaal je €375. Met dit bedrag reserveer je jullie reportage van 2u. 

Iedereen wil nadien iets anders doen met zijn/haar foto’s. Groot gelijk! 🙂 De ene wil prints voor in kaders, de andere albums of een grote foto voor aan de muur. 

Als je de foto’s ontvangt, kan je kiezen voor een pakket dat het meeste past bij wat jij wil. Elk pakket bevat een aantal foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) en printkrediet voor de fotoproducten die jij leuk vindt. Pakketten starten vanaf €195. 

Yes! Ik ben overtuigd!

gezinsreportage fotoshoot familie

Vaak gestelde vragen

Het moment waarop je kids het meest in hun element zijn. 🙂 Het enige tijdstip waarop een reportage minder zorgeloos kan worden, is het moment waarop de kinderen moe zijn.

Ja, in de voormiddag en een uurtje voor zonsondergang is het licht meestal het mooist. Op een zonnige dag is het licht in de namiddag vrij fel. Voor mij is dat geen probleem, maar het is iets moeilijker om jullie ogen open te houden dan. 

Kijk dus naar jullie ritme, naar wanneer de kids (meestal) op hun best zijn. 

Je hebt niet elke dag een fotograaf in huis. Voor heel wat mensen is dat best wel spannend en wat onwennig. Ik ga àltijd voor een ongedwongen aanpak waarin niéts moét en niéts fout of slecht is. Het is jullie kostbare tijd met jullie nog meer kostbare kroost. Zie het als een extra q-time moment. Doe wat jullie graag doen en vertrouw erop dat jullie er nog jàren plezier aan zullen beleven. 

Nee, tijdens een story@home laat ik gewoon gebeuren wat gebeurt. Er zijn zoveel heerlijke momenten die tonen wie jullie écht zijn. Trust me. 🙂

Ten laatste 2 weken na de reportage ontvangen jullie de link naar jullie persoonlijke online galerij. Daar zien jullie dan de preview/slideshow om de eerste nieuwsgierigheid in te lossen.

Nog 2 weken later, dus 4 weken na de reportage, vinden jullie in die galerij ook al jullie foto’s. Yayyyy!

Heb je je foto’s sneller nodig? Ook dan bekijken we vooraf wat haalbaar is.

Wat je maar wil! Ik vind het belangrijk dat je dat hélemaal zelf kan kiezen. Standaard zijn de foto’s in de galerij optimaal voor digitale weergave. Je kan ze dus bekijken, downloaden, delen op pc, laptop, gsm, tablet.

Als je een tastbare herinnering wil en je foto’s die éxtra touch geven die ze verdienen, kan je bij mij prints, gepersonaliseerde albums, vergrotingen, … bestellen in de webshop in je galerij.

Liever zelf aan de slag met printen? Dan heb je de foto’s in printkwaliteit (hoge resolutie) nodig. Deze kan je in de galerij aankopen voor €25/foto of €250 voor al de foto’s.

Omdat de meeste mensen al meteen weten dat ze via mij fotoproducten willen bestelen, kan je in de week dat de preview verschijnt al extra voordeel doen. Je kan dan kiezen uit 3 pakketten. Elk pakket bevat een bedrag aan printwaarde en een aantal hoge resolutie beelden. 

Fotoreportages gezin

Op zoek naar een ander concept?

Ideaal voor een toffe reeks spontane gezinsfoto’s. Focus ligt op jullie portretten. 

Een korte krachtige shoot op vaste data en locaties.

Verras familie of vrienden met het perfecte cadeau.

aanbod gezin familie

Volg op Instagram

Nathalie Moors Fotografie

Niet zomaar foto's.

Must-have herinneringen

Copyright © 2021 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959