Een knaller van formaat

sàmen vieren & blijven genieten

fotograaf feest verjaardagsfeest familiefeest

verjaardagsfeest familiefeest

Een groot, onvergetelijk feest
met véél vrienden en familie
sàmen genieten
van àlles wat er
te vieren was.

Daar keek Kristel en haar gezin al héél lang naar uit. En yes, ik ook. 🙂

“Gewoon de rode loper volgen”, they said.

Met een héél grote dosis nieuwsgierigheid, zette ik die avond koers richting Wuustwezel. Ik volgde de rode loper -lees: ik loop daar dan niét over omdat ik niet als eerste mijn voetsporen daarop wil achterlaten-, werd super warm onthaald en was blown away door hun waanzinnig mooie setting, ’t enthousiasme, zo veel goeie vibes, …

Wat. Een. Feest.

Een knaller van formaat? Laat dat een understatement zijn.

gezinsfoto’s hond reportage nathalie moors spontane foto’s

fotograaf feest verjaardagsfeest familiefeest

gezinsfoto’s hond reportage nathalie moors spontane foto’s

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959