Verrassingsfeest

daar mocht geen fotograaf ontbreken!

familiefeest verrassing fotograaf ten huize foets mol

Ze voelde haar hart bonzen. Tegen 200 per uur.

Toen ze de parking van de feestzaal opdraaiden, werd het toch even heel spannend. Myriam  wist dat die zaal gevuld was met familie en vrienden die stonden te popelen om een hele namiddag te vieren. Haar ouders? Die wisten van niets. Surprise!

Maanden ervoor verstuurde ze uitnodigingen, organiseerden ze nog wat extra verrassingen,… want het zou een onvergetelijk verrassingsfeest worden. 

En ik? Ik was méga blij toen ik de vraag kreeg of ik die namiddag bij Ten Huize Foets’ in beeld wou brengen. Het idee van zo’n verrassingsfeest alleen al bracht een big smile on my face.

“En, hoe is dat, zo’n fotograaf op jullie feest?” vroeg ik nadien. 
Zo smooth! Je was precies een kameleon die opging in het feest waardoor je bijna niet opmerkte dat er een camera voor je neus stond. En vervolgens heel ontspannen voor de lens stond. Ohja en je superpower om precies overal op hetzelfde moment bij te zijn. Toen we de foto’s achteraf bekeken leek het wel of je 5 extra hulpfotografen bij had. Van elk moment zijn wel beelden vastgelegd, wauw! 

Contentement

Jij zorgt voor prachtige foto’s met zóveel emotie. Je slaagt erin om de mooiste momenten vast te leggen. Zo’n waardevolle herinnering! Dit doe je op een heel professionele en enthousiaste manier waardoor het heel natuurlijk aanvoelt om voor jouw lens te staan. Alles is tot in de puntjes in orde!

gewoon zo schoon gezinsfoto

Goesting ook te ontdekken hoe priceless die momenten met je familie zijn? Niets geposeerd. Niets geënsceneerd. Wel een verhalende reportage waar je hart van overloopt. Hoe werkt dat dan? Wel, klik hier om de info te zien.

gezinsfotograaf echte momenten spontane gezinsfoto

Copyright © 2023 Nathalie Moors

Email: info@nathaliemoors.be
Tel: 0473 44 63 77

Bogaardstraat 48
2480 Dessel
BTW BE0708 908 959